"You will find as you look back upon your life that the moments when you have truly lived are the moments when you have done things in the spirit of love"

Wednesday, October 14, 2009

again and again

Once upon a time, it's been so long tak singgah and update dis blog. hehe dah tukar layout and saya suka :] tutup lah tirai sem one..HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!! *gelak puas* menandakan puas sem 1 abes. gila kau kalau tak abes lagi! mau jadi gila. quite hectic jugak for all the fcmers to finish up their work espeacially budak2 MI yang agak culture shocked sket dgn timbunan keje yang melimpah ruah untuk habiskan dalam masa yang singkat. for example like my rumate sorang ni yang matanya hampir tersembul keluar akibat kejutan budaya dan stress kerja. *ampun rumate* hahaha masih raya marilah kita bermaaf-maafan.

Last sem i took vfx dan macam haram jugaklah. a big fan of club kerja lastminute, kerja yang senang pon bole jadi susah. hehe kte mmg macam tu. cannot work early idea tak keluar. anyways, perlu di improvise-kan lagi. so, i just want to share with you guys the final outcome of my vfx project. oh ya, the task is we have to composite the 3d elements into a real photo taken by ourselves. and students yang terbaik dalam kelas for CA is Ahmad Ghazi *hail mastahh ghazi* and for VFX one chinese guy taktau nama sape. hehe but everyone did their very good job and semua keje gempak giler babs!

Final Image
p/s: masih keliru next sem nak amek ape :[


Raya tahun ni boleh tahan meriahnya bila ramai buat open house and gather ramai-ramai.

Raya di kampung

Raya di bandar

Cuti sem ni as usual aku akan jadi surirumah sepenuh masa kat rumah ni. hehe semalam teman Fara tukar kasut die dengan kak Naza kat alamanda. at least ada alasan jugak nak keluar somewhere kan. haha then, have a great makan day with Ain. then balik rumah mandi tido. oh ya, nak share video footage about me excited dah color rambut. enjoy!

I have a new hair!
video
crazay woman!

fin~

0 comments: